Ananas umplut

de deeamumushika in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2010 | 7716 vizualizari

 

Am incercat reteta asta de la o prietena pentru prima data si mi-a iesit. sigur o sa va iasa si voua. Succes!

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. ananas
  • 100 gr. orez  
  • 200 gr. sunca pui
  • 1 buc. ardei gras rosu
  • 50 gr. migdale
  • 1/2 lingurita coriandru
  • 20 gr. ghimbir proaspat
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • piper alb macinat
  • sare
  • 400 ml. supa de pui(sau din cub)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas umplut:

Orezul se alege si se spala, dupa care se fierbe in supa de pui. Se taie anansul in doua si se scobeste, iar fructul rezultat se taie cuburi. Intr-o tigaie, in ulei incins, adaugam usturoiul, ghimbirul proaspat razuit pe razatoarea fina.
Ardeiul se taie cuburi si se adauga la usturoiul din tigaie alaturi de sunca taiata felii si de migdale oparite si taiate felii, pentru cateva secunde. Se amesteca cele de mai sus cu orezul fiert si bucatile de ananas taiate, se condimenteaza cu coriandru, piper alb si sare dupa gust.Se lasa la racit si apoi se umplu jumatatile de ananas.

TIPS-URI

1

se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Teo 1

30.01.2010, 17:03

am uitat sa-ti facem primirea: ''bine ai venit ''in echipa bucatarasilor !ai grija ca ,e molipsitoare!

Bunica 1

30.01.2010, 17:15

O ,o,o,o lume noua ! Sa uram bun venit ! Ti-ai facut debutul cu o reteta mai putin obisnuita. Nu vrei sa ne spui si noua ceva despre tine? Te -am intrebat ca sa stim unde sa venim cand ne place un preparat. Stai , nu te speria, ca venim virtual

Panacris 1

04.04.2013, 18:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]