Chiftelute

de AndreaE in Porc, 17 Mar 2014 | 7338 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne tocata
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel tocat
  • praz (cam cat este o ceapa )
  • 2 linguri pesmet
  • sare, piper, oregano , busuioc
  • ulei de prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Se piseaza usturoiul , se toaca marunt prazul si impreuna cu oul , patrunjelul tocat , se amesteca cu carnea. Se condimenteaza cu sare, piper , oregano , busuioc . 

Se adauga 1 lingura de pesmet , si se amesteca bine.

Din aluat se fac bilute , care se dau prin  pesmet, apoi se prajesc in ulei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]