Chiftele din carne de porc

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2016 | 4737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 4 oua
  • 1 legatura made marar
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • Sare/piper/ maggi secretul gustului
  • Faina si ulei pt prajit
Portii: 25
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de porc:

Spalam carnea si o taiem fasii; curatam legumele si le portionam sa intre  in masina de tocat. Dam carnea si legumele prin masina, adaugam morcovul ras marunt si usturoiul, portivim de sare si piper, punem cimbrul si maggi, spargem ouale si amestecam cu spor; punem si mararul si mai amestecam putin. Incingem uleiul, formam chiftelutele, le tavalim usor prin faina si le punem la  prajit la foc potrivit pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Le scoatem pe servetele ca sa se absoarba uleiul in exces. Procedam la fel cu toata compozitia. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Suberek