Chiftele de pui cu ciuperci

de Panacris in Pui, 28 Mar 2012 | 3966 vizualizari

 

De fapt a iesit o chiftea XXXL!

 

INGREDIENTE

  • carne de pasare 500 g.
  • ciuperci champignon 1 conserva
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce
  • marar verde
  • paine mai veche 1 felie
  • oua 2 bucati
  • usturoi 2-3 catei
  • sos de rosii facut in casa (sau ketchup)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui cu ciuperci:

Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu ciupercile scurse de zeama, painea inmuiata si stoarsa. Se adauga ouale, se asezoneaza de sare, piper, boiade ardei dulce si marar. Se unge o forma cu putin ulei, se adauga compozitia de carne si se da la cuptor la foc potrivt ptr cca. 25 de minute. Dupa ce a trecut testul scobitorii, se adauga cca. 300 ml sos de rosii si se mai lasa la cuptor la foc mic cca. 10 minute.

Se serveste alaturi de cartofi piure si salata de sezon. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele frantuzesti de pui