Chiftele de pui cu ciuperci

de Panacris in Pui, 28 Mar 2012 | 3878 vizualizari

 

De fapt a iesit o chiftea XXXL!

 

INGREDIENTE

  • carne de pasare 500 g.
  • ciuperci champignon 1 conserva
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce
  • marar verde
  • paine mai veche 1 felie
  • oua 2 bucati
  • usturoi 2-3 catei
  • sos de rosii facut in casa (sau ketchup)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui cu ciuperci:

Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu ciupercile scurse de zeama, painea inmuiata si stoarsa. Se adauga ouale, se asezoneaza de sare, piper, boiade ardei dulce si marar. Se unge o forma cu putin ulei, se adauga compozitia de carne si se da la cuptor la foc potrivt ptr cca. 25 de minute. Dupa ce a trecut testul scobitorii, se adauga cca. 300 ml sos de rosii si se mai lasa la cuptor la foc mic cca. 10 minute.

Se serveste alaturi de cartofi piure si salata de sezon. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute