Din faina,drojdie,ulei si sare se framanta un aluat cu apa calduta.Se lasa la dospit cam 30 de minute.
Pieptul de pui se toaca marunt.Ciupercile se spala si se taie felii mai mari.Morcovul se curata si se razuieste.
Intr-o cratita punem putin ulei si punem ciupercile la prajit.Separat punem la fel ulei si ceapa,apoi adaugam morcovul si pieptul de pui.Lasam putin sa se prajeasca apoi adaugam supa de pui si lasam sa fiarba.Cand carnea a fiert,adaugam si ciupercile si condimentam.La final adaugam multa verdeata.
Batem cele doua oua si le punem in amestec,pastram doar putin ca sa ungem foaia de deasupra.
Adaugam in compozitie si branza topita.
Impartim coca si intindem o foaie,restul il pastram pentru fasiile cu care vom acoperi umplutura.
Intr-o tava tapetata punem foaia,apoi adaugam umplutura.Razuim cascaval si punem fasii de aluat,pe care apoi le ungem cu oul pastrat.
Punem la cuptor pentru 30 de minute.
Pofta buna!!!