Chiftele de pui

de Bya Ralu in Pui, 22 Dec 2015 | 3654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de pui
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 ou
  • marar
  • vegeta/piper/boia dulce
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui:

Carnea tocata se amesteca cu condimentele,ceapa si mararul tocate marunt.

Se pune oul si putina faina cat sa se lege putin compozitia.

Cu mana umeda se formeaza chiftele care se trec prin faina si se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie.

Se servesc atat calde cat si reci cu sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]