Chifle cu surprize

de aziz in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2012 | 5445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina alba
  • o lingura drojdie uscata
  • lapte cald
  • un praf sare
  • o lingura zahar
  • 50 ml ulei de masline
  • mac,susan....
  • un ou pentru uns
  • Umplutura:
  • porumb fiert
  • masline verzi
  • branza topita cateva cubulete
  • branza pentru pizza sau mozzarela
  • suc de rosii cu oregano si menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu surprize:

Facem un aluat din ingredientele de mai sus potrivit, adica nici prea moale, nici prea tare, pe care il lasam la dospit cam 40-60 minute. Scoatem aluatul pe masa infainata si il portionam, apoi intindem foi ca pentru placinta. Punem umplutura (amesctecam toate ingredientele mai sus mentionate) in mijloc si adunam cu degetele aluatul facand bulcute pe care le punem in tava pe hartie de copt. Se lasa la crescut din nou cam 30-40 minute. Ungem cu ou batut si mac si dam la cuptorul preincalzit, 180 grade pentru 20-30 minute pana devin rumenite.

Mie mi-a mai ramas umplutura si a doua zi a fost perfecta intre doua felii de paine la toaster....

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu surprize" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]