Pentru umplutura
Intr-un bol se pune laptele caldut ,drojdia si zaharul. Dupa 5 minute se adauga faina,untul si sarea si se framanta un aluat ,care se lasa deoparte pana se dubleaza.
Intre timp preparam umplutura. Amestecam puiul,sosul de soia,mierea si ghimbirul cu o lingura de ulei si lasam deoparte,la frigider si acoperit ,30 de minute.
Se incalzeste un wok,se adauga cealalta lingura de ulei si se prajesc bucatile de pui,cam 5 minute. Se adauga ceapa verde taiata si se mai prajeste 2 minute. Se adauga sare si piper dupa gust.
Aluatul se imparte in 8 bucati si din fiecare se intinde un disc de 10-13 cm.Adaugam umplutura fiecarei bucati,adunam marginile aluatului si lipem capetele,apoi le asezam in tava cu partea lipita jos.
Acoperim chiflele cu un prosop umed si le mai lasam sa creasca 30 minute. Le presaram cu seminte de susan si le coacem in cuptorul preincalzit 15-20 minute. Se servesc calzi sau reci.