Snitele aurii si crocante cu pireu de cartofi

de trifadalia in Pui, 24 Iul 2018 | 3329 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi albi
  • 1 catel de usturoi
  • 1 buc piept de pui
  • 1 pachet fulgi de porumb
  • 5 linguri de faina
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 100 ml lapte
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele aurii si crocante cu pireu de cartofi:

Pieptul de pui se spala, apoi se feliaza si se condimenteaza cu sare, piper si se stropeste cu ulei. Se lasa de pe o zi pe alta la condimentat.

Cartofii se curata, se spala, apoi se taie cubulete si se pun la fiert impreuma cu catelul de usturoi.

Fulgii de porumb se dau prin blender pana se obtine o pudra. Snitelele batute se dau prin faina, ou si fulgii de porumb, apoi se pun la prajit in baie de ulei.

Cand sunt fierti, cartofii se strecoara, se adauga sare si ulei si se mixeaza. Se adauga apoi lapte cald si se mai amesteca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele aurii si crocante cu pireu de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]