Am luat 2fructe de mango pentru un alt dulce dar...n-a fost sa fie ce mi-am propus!
Punem biscuitii in blender impreuna cu zaharul iar cand au ajuns granule ca si pesmetul,adaugam untul topit,amestecam bine apoi rasturnam in forma de tort unsa cu unt,presam bine sa nu se risipeasca si dam la cuptor 10min.
Branza o punem intr-un castron,amestecam cu smantana,un praf de sare,zahar,vanilie,adaugam pe rand ouale,faina,amestecam bine cu lingura apoi rasturnam peste blat,nivelam suprafata si lasam la cuptor la foc mic 1h;in acest timp pregatim jeleul;punem in blender pulpa fructelor,oprind cateva felii pentru ornat,piureul obtinut il punem intr-un vas pe foc impreuna cu 1ceasca mica cu apa si zahar;lasam sa fiarba pana scade iar dupa ce s-a racit putin incorporam gelatina hidratata amestecand bine sa se dizolve
Dupa ce s-a copt prajitura,o scoatem din forma pe un platou,ornam cu felii de mango si deasupra turnam jeleul;lasam la frigider sa se intareasca apoi servim.