Cheesecake simplu

de nadina73 in Dulciuri, 25 Iun 2010 | 10363 vizualizari

 

retete e preluata de pe un site. Sincer, nu mai stiu care, dar e grozav de bun si simplu de facut

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 250 g biscutit
  • 50 g unt
  • Umplutura:
  • 1kg branza de vaci
  • 1 cana zahar pudra
  • 300 g smantana
  • 4 oua
  • coaja de lamaie
  • frisca pt decor-optional
  • bombonele de ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake simplu:

Se zdrobesc biscuiti sa fie ca si pesmetul,  apoi se amesteca cu untul si se aseaza intr-o tava rotunda cu pereti detasabili(eu am uns tava cu ulei si am pus folie aluminiu pt siguranta )

Branza de vaci se amesteca cu  zaharul pudra ,ouale, smantana si coaja de lamaie si se mixeaza bine apoi se toarna peste compozitia cu biscuiti in tava

Se da tava la cuptor pentru 60 minute la 160 grade

Cand e gata se lasa sa se raceasca in tava apoi se iau jos pereti detasabili si se orneaza cu frisca si bombonele de ciocolata,asta daca doriti daca nu se poate servi simpla

Este o retata simpla si foarte usor de preparat si de mancat la fel

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake simplu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

nadina73 1

27.06.2010, 20:33

adinacarla pana vi promit ca fac altu

nadina73 1

27.06.2010, 20:33

ana e grozav de bun

vanilla 1

30.06.2010, 09:05

ma bag si eu la o felie!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort din piscoturi