Cheesecake cu ciocolata (la rece)

de amalia01 in Prajituri, 25 Ian 2016 | 3321 vizualizari

 

Nici o zi fara ciocolata!


Sub deviza de mai sus, traiasca ciocolata cu...ciocolata!

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti digestivi
  • 100 g margaria Rama Maestro
  • 400 g crema de ciocolata
  • 500 g mascarpone Delaco
  • 50 g zahar pudra
  • 1 ceasca cereale
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata (la rece):

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii o pasta si mai adaugi o lingura de crema de ciocolata.

Asezi blatul astfel obtinut intr-o tava rotunda cu pereti detasabil, uniformizandu-l cu dosul unei linguri. Dai tava la frigider.

Crema mascarpone o bati cu mixerul impreuna cu zaharul pana devine spumoasa. Adaugi restul de crema de ciocolata si bati pana totul devine o crema pufoasa.

 Asezi crema peste biscuiti , decorezi cu cerealele si dai la frigider pentru 3 ore.

Servesti cu sos de ciocolata.

TIPS-URI

1

ciocolata

2

Delaco

3

desert

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata (la rece)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza dulce, lamaie si limoncello