Este o prajitura foarte usoara, aromata si mai ales delicioasa!
pentru blat:
pentru crema:
in plus:
1-blatul:
Biscuitii se macina in robotul de bucatarie.
Punem pesmentul obtinut intr-un bol,turnam untul peste el,adaugam galbenusul de ou si vanilia si amestecam foarte bine.
Punem amestecul intr-o tava,intindem amestecul cu mainile,si apoi punem tava la cuptor pentru 15 minute.
2-crema:
Intr-un mixer punem smantana si amestecam 2 minute pana isi dubleaza volumul,apoi adaugam branza ,vaniliea, zaharul,laptele,amestecam foarte bine.
La sfarsit adaugam gelatina pe care am dizolvat-o in apa calduta,si amestecam din nou.
Turnam crema in tava peste blatul de biscuit,si bagam tava la frigider pentru 2 ore.
3-
Asezam bucatele de ananas peste tarta,6 bucati pe margine si una in mijloc,apoi punem jeleuri in mijlocul lor.
Punem tava la frigider pentru inca 2 ore.
Este foarte usoara, aromata si mai ales delicioasa!
Pofta buna!