Cheesecake

de aditochi in Torturi, 6 Iun 2013 | 3970 vizualizari

 

O prajitura senzationala si foarte usor de facut

 

INGREDIENTE

  • Branza dulce de vaci 800g
  • zahar 200 g
  • capsuni 500 g
  • gelatina 1 plic
  • unt 150g
  • biscuiti 200 g
Portii: 7
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

Biscuitii se piseaza,se amesteca cu untul topit si se preseaza in forma.

Branza se freaca bine cu zaharul si se amesteca cu gelatina dizolvata in apa calda

(e bine sa se urmeze indicatiile de pe ambalaj).Se pune branza peste biscuiti.Capsunile se pun intr-o tigaie cu putin zahar si se tin la foc mic pana cand se formeaza un sirop care mai apoi este strecurat sau nu,dupa preferinte.Acest sirop se lasa la racit,se adauga si in acest sirop gelatina.Eu am folosit un pliculet pentru toata reteta, si se toarna peste branza.Forma se lasa la rece minim 2-3 ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

aditochi 1

07.06.2013, 12:42

gelatina am pus-o in apa calduta si am mai bagat la microunde cate 5-10 secunde pentru ca apa nu trebuie sa fiarba..apa calduta

diaconta 1

07.06.2013, 12:59

Asa este,nu trebuie sa fiarba in nici un caz,dar scrie si pe plic ca se hidrateaza cu apa rece.
Gata,am tacut, ca nu vreau sa par vreo zgropturoaica si nici atotstiutoare,mai gatesc si eu "dupa ureche"

Bya Ralu 1

13.06.2013, 00:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake Raffaello