Cheescake cu foi de napolitana

de Dea_Dea in Prajituri, 7 Aug 2014 | 3728 vizualizari

 

Un desert rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de napolitana
  • 150-200 gr branza de vaci
  • capsuni
  • 3 linguri de zahar
  • un ou
  • 2-3 linguri de gris
  • esenta de vanilie Dr.Oetker
  • 100 gr ciocolata
  • sos de capsuni
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheescake cu foi de napolitana:

Taiem cu forma foaia de napolitana (4 cercuri). Branza se amesteca bine cu zaharul, esenta de vanilie, oul si grisul.

Incepem asamblarea. Punem in forma rotunda o foaie de napolitana, punem cu lingura branza, capsuna intreaga, iarasi branza si deasupra foaie de napolitana. Dam la cuptor 20 min la foc potrivit. Lasam la racit si o scoatem din forme.

Topim ciocolata si punem pe harie de copt si punem de jur imprejurul tartei, lasam sa se intareasca si dezlipim foaia de copt.

TIPS-URI

1

Se poate si fara capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheescake cu foi de napolitana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu brânză dulce