Chec pufos cu rahat

de patrick_2010 in Prajituri, 12 Mai 2013 | 25121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250 gr zahar
  • 200 gr. faina
  • 100 ml ulei
  • 1 zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • rahat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos cu rahat:

Albusurile se bat spuma tare cu cele 250 grame zahar, dupa ce zaharul s-a topit ,treptat se adauga galbenusurile , apoi  100 ml ulei, praful de copt, apoi se presara cele 200 gr faina si se amesteca usor pentru a nu se forma gogoloase, apoi se adauga bucatetele de rahat .

Jumate din compozitie se pune intr-o tava unsa cu margarina, cealalta jumatate se amesteca cu linguri de cacao si se toarna deasupra.

Se pune in cuptorul preincalzit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

12.05.2013, 18:13

Rocsi 1

12.05.2013, 22:14

Bun checul

patrick_2010 1

13.05.2013, 18:34

testul scobitoarei!cand nu se lipeste de scobitoare este gata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Kinder Bueno