Eu nu sunt foarte mare fan checuri,mie imi plac prajiturile cu crema multa dar asta mi-a placut intr-un mod deosebit!Este perfect langa o cana de cafea sau lapte!
Separa albusurile de galbenusuri.
Mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare apoi adauga zaharul in ploaie si mixeaza pana obtii o bezea foarte tare si lucioasa.
Freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza apoi adauga coaja de lamaie si vanilia.
Adauga galbenusurile peste albusuri si amesteca usor.
Cerne faina apoi adaug-o lingura cu lingura peste albusuri amestecand usor de sus in jos cu ajutorul unei spatule.
Stinge praful de copt cu zeama de lamaie apoi adauga peste compozitia de albusuri.
Pune aprox 2/3 din compozitie intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.
Peste restul de compozitie pune cacaua si amesteca usor .
Pune compozitia de cacao peste cea alba apoi presara nuca tocata.
Baga checul la cuptorul preincalzit pentru 30 de minute(testul scobitorii)
1
Cana pentru masurarea ingredientelor sa fie de 150 ml.