Am adus un chec delicios si foarte usor de facut :)
Am batut albusurile spuma cu un praf de sare,apoi am adaugat zaharul lingura cu lingura si am mixat cam 8-10 minute pana a rezultat o bezea tare si lucioasa.
Am adaugat peste albusuri galbenusurile frecate cu uleiul,Amaretto si am amestecat usor pana s-au incorporat bine.
Am cernut faina si am adaugat-o si pe ea treptat amestecand usor de sus in jos cu o spatula.
Am oprit 1/3 din compozitie si am adaugat cacaua amestecata cu dulceata.
In restul de compozitie am pus esenta de migdale.
Am tapetat o tava de chec cu hartie de copt si am pus alternativ o lingura de compozitie alba/una de cacao .
Am introdus checul in cuptorul preincalzit pentru aprox. 45 de minute(testul scobitorii)
Am lasat checul sa se raceasca putin apoi l-am uns cu un strat fin de ciocolata si martipan ras.