Acest chec este foarte pufos,aromat,ciocolatos.Are un plus de savoare deoarece glazura crocanta de ciocolata in care e invelit contrasteaza cu mijlocul moale si pufos.Este delicios alaturi de o cana cu lapte cald sau langa o cafea tare si aromata.
Galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul si rezulta o crema spumoasa.Se adauga uleiul treptat,ca la maioneza apoi laptele.Se mixeaza bine pana se omogenizeaza totul.Se adauga coaja de portocala tocata marunt apoi faina si praful de copt in ploaie. Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se toarna jumatate din compozitie.In cealalta jumatate se adauga cacaoa si stafidele.Se omogenizeaza si se toarna peste compozitia galbena.
Se da totul la cuptor pana trece de proba scobitorii. Checul se lasa sa se raceasca.Intre timp se pregateste o glazura din 100 gr ciocolata topita si 50 ml lapte.Se amesteca totul pe foc si se toarna peste chec. Cand e rece si glazura intarita,se poate felia checul pentru a se servi.