Chec cu piersici din compot

de RuxyRux in Dulciuri, 30 Ian 2017 | 5495 vizualizari

 

O minunatie! 
Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 220 gr. zahar
  • 4 oua
  • 200 gr unt
  • 275 gr. faina
  • 3 linguri sirop din compot
  • 4 bucati de piersici din compot
  • 1 plic praf de copt
  • vanilie
  • un praf de sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu piersici din compot:

Untul rece taiat felii se lasa putin la temperatura camerei, apoi se mixeaza intr-un bol impreuna cu zaharul si vanilia 3 minute. Se adauga pe rand cate un ou si se mixeaza dupa fiecare.

Se amesteca ingredientele uscate, faina cernuta impreuna cu praful de copt si sarea si se adauga in compozitia de unt si oua.

Se tapeteaza o forma de chec si se toarna aluatul, se pun deasupra piersicile bucatele sau felii.

Se coace checul pana trece testul scobitorii, la mine la cuptorul incins la 170 de grade C, a durat coacerea o ora si 15 minute. Dupa 50 de minute, acoperiti checul cu o foaie de copt.

Se scoate checul cand este gata se lasa sa se raceasca 15 minute in tava, apoi se scoate pe un gratar si se raceste perfect.

Pentru decor, puneti deasupra feliute de piersici.

Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu piersici din compot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici