Rapid si economic
Se separa galbenusurile de albusuri. Stafidele se lasa la muiat in esenta de vanilie pana se umfla, la fel se lasa si coaja de lamaie sa se moaie presurata cu zahar.Cele 5 galbenusuri se lasa intr-un vas separat cu untul si cu 2 linguri de zahar la cald pana se pregateste albusul spuma. Se adauga treptat restul de zahar si sarea.
Galbenusurile se amesteca cu untul si cele 2 linguri de zahar pana se omogeneaza apoi se adauga albusurile batute spuma si se inglobeaza cu faina in ploaie pana se formeaza o pasta. Plicul de praf de copt se stinge in zeama de lamaie si se adauga in compozitie. Se adauga coaja de lamaie lasata in prealabil la inmuiat in zahar , zaharul vanilat. O parte se amesteca cu cacaua (daca va pace sa iasa mai colorata adaugati mai multa cacaua) si nuca iar cealalta parte o amestecati cu stafidele. Eu impart aceasta copozitie in 2 vase :- unul il fac cu stafidele inmuiate in esenta de vanilie.- altul cu cacaua, ciocolata apoi adaug nuca pisata. Se da o forma dupa preferinta.