Chec cu fructe de padure si glazura de ciocolata alba

de vio_dreams in Dulciuri, 16 Mar 2013 | 8149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 8 linguri ulei
  • 8 linguri cu varf faina
  • 1 plic praf copt
  • 200 gr afine si coacaze
  • 50 gr ciocolata
  • 50 ml frisca lichida
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu fructe de padure si glazura de ciocolata alba:

Batem ouale cu zaharul pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul iar la final incorporam faina si praful de copt.

Adaugam fructele congelate.

Turnam compozitia in tava unsa cu putin ulei.

Dam la cuptor pe care il incingem in prealabil. Il coacem la foc mare in primele 15 minute apoi lasam la foc mediu. Facem proba cu scobitoarea pentru a vedea daca s-a copt. Cand nu mai ramana aluat pe scobitoare checul este gata.

Il scoatem din tava si il lasam sa se raceasca.

Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida pe baie de aburi si glazuram checul.

Taiem felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu fructe de padure si glazura de ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu visine sau cirese