Chec cu ficat si inimi de pui

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2014 | 11599 vizualizari

 

Aveam o pofta,care mi-a venit de la ceapa verde din piata...

 

INGREDIENTE

  • 220 g inimi pui
  • 560 g ficat pui
  • 20 fire ceapa verde
  • 2 gogosari
  • sare
  • 2 legaruri marar
  • 4 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura ulei
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ficat si inimi de pui:

Mai intai punem la fiert ficatul si inimile,cand s-au fiert le scoatem din apa si le lasam sa se raceasca,apoi le taiem cubulete mici.Ceapa o taiem marunt iar gogoarul cubulete si le punem in tuci la calit,adaugam un praf de sare.

Cat timp se calesc batem albusurile spuma tare iar galbenusurile le amestecam cu o lingura de ulei,sare,piper si faina,apoi adaugam albusurile batute spuma.Inainte  sa scoatem ceapa din tuci adaugam mararul tocat si mai lasam 1-2 min,apoi amestecam ceapa cu inima si ficatul,peste care adaugam compozitia de oua.Ungem si tapetam cu faina un vas de yena si turnam compozitia .Dam vasul la cuptorul preincalzit cca 30 min,facem testul scobitorii.Scatem vasul din cuptor si-l rasturnam pe un platou,lasam sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ficat si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]