Sufle de fasole verde

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2009 | 5802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fasole verde
  • 4 oua
  • 4 linguri de smantana
  • 3 linguri pesmet
  • sare, piper, boia
  • cimbru
  • marar
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufle de fasole verde:

Fasolea se pune la fiert in apa cu sare, apoi se lasa la scurs. Se mixeaza ouale, se adauga smantana, apoi pesmetul, condimentele, cimbru uscat si mararul tocat. Se unge o tava de chec cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se formeaza straturi de fasole peste care se toarna din compozitia de oua. Se presara desupra cascaval ras. Se da la cuptor pana cand se rumeneste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (2)

danygospodina 1

23.06.2009, 05:54

Chiar nu stiam de modul asta de a prepara pastai ! 10 furculite.

ala_oancea 1

02.07.2009, 16:27

Multumesc Dany !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu usturoi reteta traditionala romaneasca