un desert rapid la microunde
Am batut 3 albusuri spuma tare pana se tine castronul cu fundul in sus si nu cade spuma.Apoi am adaugat usor 3 galbenusuri si am amestecat cu un tel de plastic.Apoi am amestecat intr-o farfurie adanca 2 linguri de cacao pudra, 4-5 linguri de faina alba, 2 linguri de zahar pudra si un pliculet de praf de copt Dr.Otker.Am presarat in ploaie amestecand usor acest amestec peste ouale batute.
Apoi am uns tavita de silicon cu putin unt si am turnat compozitia.
Am preincalzit cuptorul cu microunde 1 minut.Apoi am introdus tava si am mai dat microunde 700 W 5 minute.Se ridica si se desprinde singur de tavita.
Se scoate se lasa sa se raceasca si se insiropeaza cu un sirop simplu facut din catev linguri de apa cu o esenta de rom si o lingura de zahar.Se tine putin pe forc acest amestec sa se topeasca zaharul.Apoi cand se raceste se insiropeaza prajitura cu el.
Apoi topim o ciocolata cu trufe Katy la Bain Marie si cand s-a racit putin o turnam peste prajitura.Peste aceasta se torna in zig zag ciocolata alba topita.