Chec cu branza de vaci si samburi de rodie

de Bucataras Diana in Dulciuri, 23 Ian 2017 | 2522 vizualizari

 



Ca la bucatarasi acasa
Am revenit cu o noua combinatie de chec cu branza de vaci. Sincera sa fiu, am mai incercat cateva combinatii, toate bune, dar nu am apucat sa le scriu si sa le postez.  :|
In caz ca va intrebati de ce am pus doar 2 prune, raspunsul este ca numai doua, am gasit ratacite prin camara si nu voiam sa le las acolo singurele :) Si am reusit sa ma abtin sa pun ceva seminte :P

 

INGREDIENTE

  •  6 oua
  • 400 g zahar
  • 300 g unt 
  • 700 g branza de vaci 
  • 400 g faina ·
  • 100 g amidon
  • 2 praf de copt
  • Esenta vanilie 
  • 1 +1/2 rodie 
  • 2 prune
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza de vaci si samburi de rodie:

Tocam prunele marunt si curatam rodia.

Mixam ouale cu zaharul pana se topeste cel din urma. Adaugam esenta de vanilie, untul topit si apoi branza de vaci. Faina combinata cu amidonul si praful de copt le adaugam in compozitie si amestecam pana se omogenizeaza. Adaugam prunele tocate si mixam, apoi punem samburii de rodie si amestecam. Punem compozitia in tavi tapetate cu hartie de copt si dam la cuptor pentru circa 40 de minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza de vaci si samburi de rodie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lemon drizzle cake