E un desert care il ador mai ales vara, ptr ca e foarte racoritor! Dar se potriveste si la o masa de sarbatoare! Nu as putea zice ca e o salata de ananas, sincer, nu stiu cum as putea descri-o, dar cert e......e foarte gustos!!!
Migdalele le punem in putina apa fiarta si le lasam cam 15 min ptr a se inmuia si sa fie mai usor sa le decojim. Apoi, decojite, le prajim putin, cat sa aiba gust de rajit si o culoare mai inchisa. Le lasam sa se raceasca apoi le dam prin mixer ptr a obtine nu chiar pudra, ceva mai grosut. Amestecam cu mixerul, smantana si zaharul cca 10 min, turnam iaurtul dar amestecam usor cu o furculita, apoi adaugam si ananasul care l-am taiat in bucatele mici. Presaram deasupra la chantilly migdalele prajite!
P.S. Eu am uitat sa iau 2 cutii de ananas, din aceasta cauza nu se vede mult ananas in poza mea!
1
Indicat e, ca dupa ce ati taiat ananasul, sa il lasati cateva minute in strecuratoare.