Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului

de MIUTA in Porc, 20 Mar 2011 | 5937 vizualizari

 

In weekendul trecut am fost cu familia la Intorsura Buzaului la niste prieteni dragi.De fiecare data familia Hosu pe langa multele bunatati delicioase cu care ne asteapta ne face un gratar delicios pe care nu-l uiti niciodata.La aceasta delicatesa eu nu am participat decat la papat,meritul il are Ani si Sorin sotul ei.

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc 
  • carnati de porc proaspeti
  • condimente
  • cartofi
  • usturoi
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului:

Se bate putin ceafa cu ciocanul de snitele.

Se condimenteaza cu condiment pentru gratar,sare si piper.

Se frig pe gratarul incins si pe masura ce se patrund si se rumenesc pe ambele parti se scot si se pun intr-o cratita acoperita.

La fel se face si cu carnatii.

Ceafa si carnatii se servesc cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

rivka 1

22.05.2011, 19:27

ce poze dragute mi s-a facut dintr-o data foame

MIUTA 1

22.05.2011, 19:32

Rivka draga s-au mancat de mult,au ramas doar pozele

rivka 1

22.05.2011, 19:34

ar fii bine sa nu ma mai uit pe aici ca nu am chefvsa mai gatesc nimic azi, spal, strang etc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca a la Vladut