Ceafa de porc cu curcuma si capere

de Bya Ralu in Porc, 2 Mai 2013 | 4280 vizualizari

 

E pentru prima data cand folosesc curcuma,ii da carnii un gust foarte bun,sa-l incercati >:d

 

INGREDIENTE

  • curcuma
  • 3-4 bucati de ceafa de porc
  • capere in otet
  • 1-2 fire de ceapa verde
  • sare/piper
  • 1 pahar mic de vin alb
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu curcuma si capere:

Se clateste carnea sub jet de apa rece, se sterge cu un prosop de hartie, se condimenteaza cu sare, piper si curcuma, pe ambele parti.

Se pun bucatile de carne in tigaie, se stropesc cu ulei de masline, se pune ceapa verde taiata rondele, se adauga 1 pahar de apa si se acopera cu capac (sa se faca carnea frageda) si se lasa la foc mic.

Cand apa a scazut se adauga 1 lingura de capere scurse de otet si vinul alb, se mai completeaza cu apa si se lasa la foc mic. Se poate servi cu piure de cartofi sau orice alta garnitura

TIPS-URI

1

Eu am servit cu mujdei de usturoi si muraturi

2

Se poate servii alaturi si un pahar de vin rosu

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu curcuma si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa fragezita