Scuzati pozele, dar nu prea reusesc sa le cropez, sa le aranjez cum trebuie cu mana stanga, este greu de tot, dar o stiu ca nu o sa ma criticati prea tare :p :))))
Spalam carnea, o stergem cu un servetel si o taiem felii potrivit de groase. Curatam ceapa, o tocam, morcovul il decojim si il facem rondele. Spalam ciupercile, le taiem feliute, iar rosiile decojite le taiem maruntel. Punem in oala aparatului Crock-Pot slow cooker Digital 4,7 l carnea, ciupercile, ceapa, morcovul si amestecam. Adaugam rosiile tocate, pasta de tomate. Condimentam cu sare, piper, boia iute si dulce si cimbru. Turnam 3/4 de cana cu apa, invartim totul cu o paleta.
Conectam aparatul Crock-Pot la curent, punem capacul. Setam modul High si un timp de 3 ore si jumatate, iar noi putem face alte treburi. Aparatul face singur mancarica, nu trebuie sa stam langa el. Cu 15 minute inainte sa fie gata, gustam sa vedem daca mai este nevoie sa condimentam si daca este bine patrunsa carnea. Cand se termine timpul setat, scoatem aparatul din priza. Punem in farfurii, presaram patrunjel verde tocat, lasam sa se racoreasc putin si servim. O mancati cu buzele, asa de frageda iese. A mers de minune cu niste gogosari in otet!