Nu puteam sa nu incerc si o asa zisa tocanita la noul meu aparat slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital si cum carnea de vitel e cea mai buna in astfel de mancaruri, am pus aparatul la treaba si am avut un rezultat tare bun.
Curatam si spalam legumele dupa caz.
Taiem ceapa, ardeii si morcovii cubulete mici si le punem in vasul de ceramica al slow cooker-ului Crock-Pot in care am pus putin ulei de masline.
Adaugam condimentele: sarea, piperul, oregano, patrunjel si cimbru si amestecam.
Carnea o taiem cubulete si o punem peste legume.
Adaugam o cana de vin si o cana de suc de rosii si amestecam ingredientele.
Punem capacul, selectam functia de temperatura ‘high’ si timpul de gatire 4:30 (ore).
Inainte cu 20 de minute de terminarea programului adaugam usturoiul pisat si 1 lingurita de boia de ardei dulce.
La final adaugam patrunjel tocat marunt.