Cascaval pana cu garnitura de legume

de Ancutsa in Mancaruri de legume, 17 Mar 2019 | 3319 vizualizari

 

Cașcaval pané de casă, cu garnitură de legume (orez și mazăre)

 

INGREDIENTE

  • 200 g cașcaval,
  • 4 linguri pesmet,
  • 4 linguri făină,
  • 1 ou,
  • 2 linguri orez,
  • 300 g mazăre congelată,
  • 50 g unt,
  • Sare, după gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pana cu garnitura de legume:

 

Se taie cașcavalul în felii mai grosuțe. Se dă fiecare felie prin făină, prin oul bătut bine și prin pesmet, apoi iar prin făină, ou, pesmet. Se prăjesc feliile de cașcaval într-o tigaie cu ulei încins, rumenindu-se bine pe ambele părți.

Pentru garnitură, se fierb mazărea și orezul (orezul se spală un pic înainte) în apă (atâta cât să le acopere) cu un praf de sare și unt. Se amestecă în ele din când în când, să nu se lipească. Când sunt fierte, se dau de pe foc.

Poftă bună!

 

Timp de pregătire: 10 min

Timp de gătire: 20 min

Porții: 4

Poftă Bună!

Dacă v-a plăcut rețeta mea, o puteți găsi și pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/03/cascaval-pane-cu-garnitura-de-legume.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pana cu garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de dovlecei