Cartofi wedges

de LadyCrs in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2012 | 4996 vizualizari

 

Simplu și bun :)

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • condimente :praf de usturoi, boia dulce, busuioc, oregano, ardei iute uscat
  • ulei de măsline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi wedges:

Se curăță cartofii de coajă, se spală și se taie bucăți mai groase și se pun pe un șervet la scurs. Într-un castron punem uleiul de măsline și condimentele și amestecăm.  După ce s-au scurs cartofii îi tăvălim bine bine în sosul obținut ( trebuie să rămâna condimentele pe ei). Punem o foaie de copt în tava în care îi vom prepara și adăugăm cartofiorii. Îi dăm la cuptor pentru 8 minute o parte și 8 minute pe cealaltă. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi wedges" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti