Cartofi taranesti cu sos vedeta

de _Alina_ in Mancaruri de post, 7 Feb 2014 | 12509 vizualizari

 

Fiindca e vineri, v-am adus ceva de post. :)

 

INGREDIENTE

  • 1400 g cartofi curatati de coaja
  • 2 lg ulei
  • 1 lg condiment de pizza de la Fuchs sau orice ierburi aromate vreti
  • 1 lgt sare mare
  • Sos
  • 3 lg cu varf pasta de tomate (28% substanta uscata)
  • 3 catei mari de usturoi
  • 2 lgt otet
  • 130 ml apa plata
  • 1 lgt ulei
  • cateva fire de patrunjel
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu sos vedeta:

 1. Cartofii curatati de coaja, spalati, taiati in 4  si spalati din nou se pun la scurs, apoi se amesteca cu ulei, sare si condimente. Ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ii introducem in cuptorul preincalzit la 200 grade celsius pana cand se rumenesc.  

2. Sosul il preparam amestecand pasta de tomate cu usturoiul curatat zdrobit si cu restul ingredientelor. Si asta e tot. Simplu, bun si economic. V-am zis ca e usor sa-i preparati. ;) 

 Nota!

 In sos se pune si telina taiata cuburi mici, aici n-am pus fiindca n-am avut, dar va asigur ca e tare gustos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu sos vedeta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]