Cartofi taranesti

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2012 | 4733 vizualizari

 

Se poate servi ca atare sau ca si garnitura!

 

INGREDIENTE

  • cartofi rosii 600 g.,
  • ceapa galbena 4 bucati,
  • ceapa verde 3 fire,
  • bacon 200 g.,
  • ulei de floarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, in apa rece cu putina sare. Intre timp se curata ceapa, se taie rondele si se pune la prajit in  ulei de floarea soarelui. Cartofii dupa ce au fiert, se curata de coaja, se taie rondele si se aseaza intr/o tava termorezistenta. Deasupra cartofilor, se imprastie ceapa prajita si baconul taiat bucatele. Se introduce tava la cuptor la foc iute ptr cca. 10 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Panacris 1

20.05.2012, 10:35

Multumesc pentru aprecieri!

Alinutza80 1

20.05.2012, 21:16

deliciossssssssss

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]