Cartofi noi taranesti

de ralu_ca in Mancaruri de legume, 16 Iun 2013 | 4472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 cartofi noi
  • 4 fire ceapa verde
  • 10 catei usturoi
  • 0 ceasca apa
  • 1/2 lingurita boia iute
  • 2 linguri marar proaspat tocat
  • 150 g branza burduf
  • ulei
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi taranesti:

Intr-o cratita am incins uleiul in care am pus cartofii taiati cuburi mari. Ii lasam la foc iute sa se rumeneasca si ii amestecam dupa 2 minute. Cand sunt rumeniti se adauga o ceasca apa, se pune capacul intr-o parte si lasam sa fiarba, amestecand din cand in cand si verificam sa nu scade de tot apa. Cu 15 minute inainte sa fie gata, ceapa am taiat-o rondele, si usturoiul felii si le-am adaugat este cartofi. La final marar, boia, sare si piper si branza de burduf.

Noi am servit cartofii alaturi de ceafa de porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti