Noi am servit acest preparat la cina , este foarte satios si in acelasi timp gustos! :)
Curatam cartofii de coaja si ii clatim ;
Fiecare cartof il taiem rondele mici ;
Condimentam cu sare si punem intr-o cratita cu apa ; Dam la fiert pana acestia sunt aproape gata ;
Carnatul il taiem feliute ;
Cand cartofii au fiert , scurgem de apa ;
Punem cartofii intr-o cratita impreuna cu conserva de legume ( am scurs de zeama ) , carnatul , busuioc , oregano , patrunjel ; Condimentam cu sare si piper ; Adaugam jumatate pahar de apa si dam la foc mediu pana cand a scazut ;
Luam de pe foc si lasam putin sa se mai raceasca ;
Intr-o tigaie adaugam o lingura de untura , lasam pana aceasta s-a topit si punem oul , condimentam cu sare si lasam sa se prajeasca pe ambele parti. Scoatem si punem peste legume ;
Pofta buna!