Cartofi nisiposi

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2018 | 3809 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi mari
  • 125 gr pancetta
  • pesmet
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi nisiposi:

Cartofii ii curatam de coaja,ii taiem cuburi,ii spalam si ii punem la fiert in apa rece cu sare.

Cand cartofii au fiert , ii scurgem bine de apa si ii lasam sa se racoreasca putin.

Pancetta o prajim pana devine crocanta.

Adaugam cartofii si presaram pesmet si lasam cateva minute la foc iute amestecand mereu.

Servim cartofii presarati cu patrunjel tocat.

POFTA BUNA !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi nisiposi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon