Imi place carnea de pui , iar marinata in iaurt este foarte gustoasa . Taitei de orez sunt dietetici si usor de pregatit .
Puiul:
Pieptul de pui il spalam si il taiem cubulete mici.
Il asezonam cu sare si piper , nucsoara razuita si turnam iaurtul peste.
Amestecam bine in asa fel incat sa ajunga iaurtul pe toate partile cubuletelor de piept de pui si il punem la frigider pentru cel putin 2 ore.
Dupa asta incalzim o tigaie si punem in ea untul.
Cand este untul topit punem pieptul de pui si amestecand din cand in cand il prajim.
Trebuie sa se rumeneasca putin.
Sosul :
Punem la calit usturoiul tocat marunt , adaugam frunzele de busuioc si bulionul .
Asezonam cu sare si piper si lasam sa fiarba pana scade putin.
Taitei ii pregatim dupa instructiunile de pe ambalaj .
Ii punem in apa calda timp de 4-5 minute sau in apa rece timp de 10 minute ( asa era pe pachetul meu ) , ii scurgem si ii asezam in farfurie.