Cartofi la cuptor

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2009 | 11184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 2 cepe potrivite
  • 1 catel usturoi
  • 200 grame branza de oaie
  • marar
  • sare, piper, delikat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor:

Ceapa si usturoiul tocat se calesc in putin ulei de masline.
Cartofii se fierb in coaja, se lasa la racit, apoi se curata si se feliaza.

Intr un vas se pun feliile de cartofi, iar deasupra ceapa calita.
Se condimenteaza dupa gust.
Se introduc la cuptor pentru 15-20 de minute.
Imediat dupa ce se scot se adauga branza rasa si mararul tocat marunt, apoi se amesteca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

adry88 1

20.05.2011, 12:24

o bunatate

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:16

buuuuni

suzeta 1

21.04.2013, 10:35

Mama facea doar cu ceapa calita si cartofi fierti,era o bunatate.Asta era mancare de om sarac,asa cum am fost noi cind eram mica.Oricum e o bunatate si voi incerca si reteta asta,multumesc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti cu ou si cascaval inveliti in bacon