Brânza din iaurt

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2014 | 3398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 litru iaurt grecesc
  • 1 linguriță sare
  • ulei de măsline
  • fulgi de chili
  • oregano uscat
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brânza din iaurt:

Iaurtul se amestecă cu sarea și se toarnă într-o sită acoperită cu tifon.  Se așează sita deasupra unui bol și se strânge tifonul bine în jurul iaurtului. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă la frigider 2 zile sau până nu mai curge apă din iaurt. 

Se formează biluțe de marimea dorită folosind palmele, care se așează într-un borcan curat. Se acoperă cu  ulei de măsline și se presară fulgi de chili și oregano uscat. Se acoperă cu un capac și se păstrează la frigider până la 3 saptămâni. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Brânza din iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu branza de vaci, smantana si marar