Brânza din iaurt

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2014 | 3791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 litru iaurt grecesc
  • 1 linguriță sare
  • ulei de măsline
  • fulgi de chili
  • oregano uscat
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brânza din iaurt:

Iaurtul se amestecă cu sarea și se toarnă într-o sită acoperită cu tifon.  Se așează sita deasupra unui bol și se strânge tifonul bine în jurul iaurtului. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă la frigider 2 zile sau până nu mai curge apă din iaurt. 

Se formează biluțe de marimea dorită folosind palmele, care se așează într-un borcan curat. Se acoperă cu  ulei de măsline și se presară fulgi de chili și oregano uscat. Se acoperă cu un capac și se păstrează la frigider până la 3 saptămâni. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Brânza din iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de vinete