O cina rapida si gustoasa !
Pentru aceasta reteta, am ales cartofii noi.
Cartofii ii spalam bine ( fara sa ii curatam de coaja) si ii taiem pe lung in patru ( depinde de marimea cartofilor).
Ciupercile le curatam, le spalam si le taiem la fel in doua sau patru ( depinde de marimea lor ), iar piciorusele le taiem rondele.
Pancetta o taiem bastonase subtiri.
Punem ulei intr-o tigaie si prajim cartofii pana se rumenesc frumos. Presaram sare si ii scoatem pe o farfurie.
Separat, intr-o alta tigaie, punem la calit pancetta amestecand cu o spatula de lemn. Cand pancetta este aproape prajita, punem ciupercile si lasam pana ce pancetta devine crocanta, iar ciupercile sunt frumos aurite.
Adaugam in tigaie cartofii prajiti si amestecam usor. Presaram sare si piper dupa gust.
La final, adaugam smantana si amestecam bine totul. Mai lasam cateva minute, la foc mic.
Servim imediat !
POFTA BUNA !