Bunatati de Craciun!
Bucata de carne o taiem pe orizontala pentru a obtine o bucata mai mare.
Fiecare bucata de carne o batem putin cu ciocanul si condimentam cu sare si piper pe ambele parti.
Adaugam felii de cascaval,felii de ardei,crengute de rozmarin,rulam cat mai strans si prindem capetele cu scobitori.
Asezam in tava (eu prefer sa pun hartie de copt)adaugam cana de vin,condimentam cu boia de ardei,condimente pentru porc dupa gust,adaugam foaia de dafin rupta,rozmarin,usturoiul taiat felii si acoperim cu folie alimentara.
Dam la rece 1 ora(dupa 30 min intoarcem carnea)
Adaugam 1 cescuta de apa si dam tava (acoperita cu folie de aluminiu)la cuptorul incalzit la 240 grade 40 min,indepartam folia,scadem temperatura la 190 grade si lasamcca 20-30 min pana ce se rumeneste frumos deasupra.
O lasam sa se raceasca inainte sa o feliem.