Cartofi frantuzesti

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2014 | 18778 vizualizari

 

Cartofi frantuzesti pentru un pranz impreuna cu Ioana mea draga.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 200 g. branza de vaca
  • 2 oua
  • 1 lingura ulei de masline pentru uns vasul
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii spalati se pun la fiert in coaja.

Cat fierb cartofii pregatesti branza cu ou.

Ouale se bat cu furculita .

Peste cartofi adauga branza rasa.

Cartofii fierti se curata de coaja si se taie rondele.

Se ia un vas,se unge cu ulei.

In vas se pune un rand de cartofi,branza cu ou,cartofi si deasupra branza cu ou,

Se da tava la cuptorul incins la 150 grade pentru 20 de minute.

Se servesc calzi sau reci ,dupa preferinta.

TIPS-URI

1

branza e bine sa fie veche sau bine scursa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]