Cartofi evantai

de Micutza Luana in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2014 | 10375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi
  • 200 gr bacon
  • 200 gr cascaval feliat subtire
  • sare
  • piper
  • unt
  • usturoi granule
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi evantai:

Cartofii se curata de coaja, se cresteaza din loc in loc, se presara praf de usturoi, sare si unt intre crapaturi.

Ii asezam intr-o tava, punem putina apa in tava si ii acoperim cu folie. Dam la cuptorul incins circa 35 minute

Cand feliile cartofilor se desprind una de alta punem intre ele cate o felie de bacon si cascaval. Mai dam la cuptor 5-10 minute (eu la urma am presarat si deasupra cascaval) .

Se serveste ca garnitura sau cu smantana

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi evantai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortulet aperitiv cu morcovi si branza