Cartofi cu rozmarin si parmezan

de Miha in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2013 | 6347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi medii
  • 1 lingura ulei de masline
  • 50 g unt
  • 2-3 linguri parmezan
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare si piper
  • rozmarin verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rozmarin si parmezan:

In oala interioara a aparatului punem uleiul si untul. Setam programul BOIL pentru 8 minute. Cand untul este topit adaugam cartofii taiati cuburi potrivit de mari. Saram si piperam dupa gust.

Adaugam 1/2 pahar de apa (100 ml), selectam programul BOIL pentru 30 de minute si inchidem capacul. Cu cateva minute inainte de finalizarea programului adaugam usturoiul pisat si rozmarinul verde tocat.

Cartofii se servesc calzi, presarati cu parmezan.

TIPS-URI

1

sosul format in oala il turnati deasupra cartofilor in momentul servirii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rozmarin si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovlecei