Cartofi cu rozmarin si parmezan

de Miha in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2013 | 6598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi medii
  • 1 lingura ulei de masline
  • 50 g unt
  • 2-3 linguri parmezan
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare si piper
  • rozmarin verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rozmarin si parmezan:

In oala interioara a aparatului punem uleiul si untul. Setam programul BOIL pentru 8 minute. Cand untul este topit adaugam cartofii taiati cuburi potrivit de mari. Saram si piperam dupa gust.

Adaugam 1/2 pahar de apa (100 ml), selectam programul BOIL pentru 30 de minute si inchidem capacul. Cu cateva minute inainte de finalizarea programului adaugam usturoiul pisat si rozmarinul verde tocat.

Cartofii se servesc calzi, presarati cu parmezan.

TIPS-URI

1

sosul format in oala il turnati deasupra cartofilor in momentul servirii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rozmarin si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci prajite - Philips Multicooker