Cartofi cu rozmarin

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 9 Dec 2014 | 3010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 5 catei de usturoi,
  • 5 linguri ulei de masline,
  • 1 lingurita de rozmarin,
  • sare,
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rozmarin:

Cartofii se curata de coaja si se taie bucatele potrivite. (eu un cartof il tai in 12 bucati). Intr-o tava se pun 5 linguri ulei de masline, bucatelele de cartofi, rozmarinul. Cateii de usturoi se curata de coaja si se preseaza un pic cu lama cutitului, sa plesneasca un pic si sa-si lase mai multa aroma. Se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca bine ingredientele.

Se da la cuptor pentru ~ 50 minute. 

Este o garnitura foarte usor de facut, pe care eu m-am ferit foarte mult sa o fac din cauza rozmarinului. Dar rozmarinul in combinatie cu usturoiul este excelent.

Bon Appetit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu rozmarin si usturoi