- 1kg cartofi
- 1 lingurita rozmarin proaspat tocat
- 4-5 linguri ulei de masline
- sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rozmarin:
- Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem felii groase.
- Ii punem intr-o oala cu apa si ii fierbem atat cat sa ramana un pic nefierti.
- Ii scurgem de apa, ii condimentam cu rozmarin, sare si putin piper.
- Pregatim un vas incapator pe care il tapetam cu hartie de copt (de preferat ca, dupa ce o taiem de pe rola sa o mototolim bine, dupa care o indreptam si in felul asta adera mai bine la vasul nostru) si rasturnam cartofii.
- Dam la cuptor, la foc potrivit pana se rumenesc usor cartofii.
- Sunt ideali ca si garnitura pentru carne dar se pot consmna si ca atare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.