Cartofi copti cu rozmarin si usturoi

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 11 Dec 2014 | 6899 vizualizari

 

Au iesit atat de buni ca aproape a fost bataie pe ei :D

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg cartofi
  • 500 gr rosii
  • 8 catei usturoi
  • 2 linguri de rozmarin
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu rozmarin si usturoi:

Cartofii se curata , se spala si se taie pe lung .

Usturoiul se curata .

Rozmarinul se spala .

Rosiile se spala si se taie in doua .

Puneti intr-o tava cartofii ,usturoiul si rozmarinul .

Sarati si amestecati totul cu uleiul de masline .

Adugati o cana de apa si dati la cuptorul incalzit timp de o ora , acoperiti cu folie de aluminiu .Daca mai este nevoie puneti cate putina apa .

In ultima parte a coacerii indepartati folia si lasati sa se rumeneasca .

In acest moment puneti si jumatatile de rosii .Gustul acrisor al acestora vor echilibra preparatul .

Serviti cartofii copti cu asezonati cu piper , sare daca mai este nevoie si rozmarin verde [ pentru aspect ]

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu rozmarin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

11.12.2014, 22:16

Sa stii ca afost bataie cu ei . Preparate de carne mai sunt si azi . Cartofi inca de ieri s-au terminat )

elucubratiiculinare 1

12.12.2014, 09:53

foarte buni

babi5 1

15.12.2014, 05:24

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu rozmarin