Cartofi cu ou

de LUK in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2011 | 8882 vizualizari

 

o mancare rapida si satioasa..

 

INGREDIENTE

  • cartofi feliati la punga(congelati)
  • oua
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ou:

  Punem cartofii in uleiul incins .Ii lasam 3-5min pana cand sunt prajiti.Batem ouale intregi cu sare dupa gust si apoi turnam compozitia peste cartofi.Amestecam usor sa se omogenizeze,mai lasam pana cand este prajit si oul( ca la omleta) apoi ii scoatem pe un platou.Ii presam cu un servet de bucatarie pentru a absoarbe excesul de ulei si ii servim ca atare sau cu carnaciori prajiti si muraturi..

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

30.05.2011, 08:47

bun bun

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 19:41

ooooooooooooo, de cand nu am mai facut...............ce pofta mi-ai facut ........

Cris2711 1

03.06.2011, 10:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartă aperitiv